Content Image

Content Image

Content Image

Uw deur is eigenlijk het visitekaartje van uw huis. Zoveel mensen, zoveel stijlen en modellen, zoveel kunststof deuren. Een buiten deur bestaat uit een raamwerk waar het hang en sluitwerk in gemonteerd zitten en in dit raamwerk wordt een paneel of glas geplaatst. Het hang- en sluitwerk is meestal een meerpuntssluiting en voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen.

Kunststof ramen hebben grote voordelen ten opzichte van hout. Ze zijn onderhoudsarm, want je hoeft ze nooit meer te schilderen. Daarnaast kunnen ze niet verrotten. Verder is een kunststof kozijn is haast identiek aan een houten kozijn. Alleen schoonhouden en zo nu en dan de bewegende delen een drupje siliconenspray, dan blijven ze lang mooi en goed functioneren. Ze isoleren buitengewoon goed. Kunststof is namelijk een zeer goede isolator. Door inwendige verzinkt stalen profielen zijn ze verstevigd.

Aluminium is sterk en stevig en wordt daarom veel gebruikt in de utiliteitsbouw, zoals winkels, scholen of bedrijfshallen, maar ook in woningen wordt het wel toegepast. Het materiaal is in alle mogelijke kleuren te moffelen. Aluminium is een geleider. Daarom is het noodzakelijk de aluminium profielen te voorzien van een koudebrug onderbreking. Dit is over de gehele lengte een kunststof profiel tussen de binnen en de buitenzijde. Hierdoor hebben de aluminium profielen een goede isolerende werking.